DanCorn A/S opruster nu på det tyske marked og intensiverer indsatsen og salgsarbejdet med udgangspunkt i virksomhedens datterselskab i Tyskland.

Virksomheden har netop ansat Sören Steno som leder af DanCorn GmbH i Vechta syd for Bremen. Datterselskabet har eksisteret i en årrække og bliver nu fast bemandet.

DanCorn er leverandør af udstyr til tørring, håndtering og opbevaring af korn og frø. Produkterne sælges gennem egen salgsorganisation og på eksportmarkederne fortrinsvis gennem forhandlere. Virksomheden har således en række forhandlere i Tyskland, og der lægges nu op til en intensivering på det tyske marked.


"Vi tror på, at det er vigtigt for os at have en mand i området, og vi har derfor besluttet at bemande vores tyske selskab. Vi gjorde det samme i England for fire år siden, og det har vi haft gode erfaringer med" - siger direktør Jens Munk, Dan-Corn A/S, Hedensted.

"Vi har et stort forhandlernet i Tyskland, og vi får nu en lokal afdelingsleder, som kan betjene vores forhandlere, så de bliver i stand til at yde en optimal indsats. Det er vores vurdering, at det lokale kendskab i markederne er afgørende."

Sören Steno er dansker, men har boet i Tyskland i over 25 år.

"Jeg ser frem til udfordringerne og samarbejdet med vores forhandlere i Tyskland. Jeg har arbejdet i Tyskland gennem mange år, bl.a. inden for fodringsindustrien. Jeg føler mig godt rustet til opgaven omkring salg af udstyr til kornhåndtering" -  siger Sören Steno, der også har et indgående kendskab til den tyske kultur samt hvad der sker på det landbrugsmæssige område i Tyskland.