Flot 25 års jubilæum
Flot 25 års jubilæum

Den 1. januar 2017 er det 25 år siden, at Ulla Lundsgaard begyndte sin lange karriere hos Sukup Europe – dengang DanCorn A/S. 

Ulla blev tilbage i 1979 udlært som kontorassistent hos Stenhøj Hydraulik i Barrit og har efterfølgende være ansat hos både Hosby Huse og EJ Badekabiner.

I 1992 blev hun udvalgt, mellem 137 ansøgere, til stillingen som DanCorns nye sekretær/bogholder. DanCorn var dengang en mindre og rent familiedrevet virksomhed fra 1955, som blev drevet ud fra familiens egen gård, Klejsgaard i Klejs (Juelsminde). 

Sidenhen er virksomheden vokset og er flyttet i nye lokaler i Hedensted, hvor Ulla har fundet sig godt til rette. Siden hendes ansættelse har hun siddet i mange forskellige funktioner, oplevet virksomhedssalg og navneskift til Sukup Europe A/S. 

”Det har været både spændende og udfordrende at få lov til at opleve at være en del af en virksomhed, som har udviklet sig meget gennem de 25 år, hvor jeg har været ansat”.
- fortæller Ulla Lundsgaard

Ulla har altid taget udfordringerne til sig, og hendes positive sind og gode humør har klaret hende igennem de mange forskellige opgaver, som hun har siddet med gennem årene. Hun er vellidt blandt hendes kollegaer, og med en stor portion humor trives hun både blandt vores helt unge medarbejdere og de mere erfarne. 

I dag sidder Ulla som en del af vores Service- og Aftersales-afdeling. Personligt var hun selv lidt skeptisk, da hun skiftede fra Økonomiafdelingen. Men i dag er hun glad for de nye udforinger og trives især med den daglige kontakt til kunder og virksomhedens egne montører.